• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Charoit, trumlade stenar

  • 159 kr
  • 127 kr

Trumlade stenar av charoit. Nyckelord: Andlighet, medialitet, motgångar, uthållighet och högre energiplan.

I lager
Lagersaldo: 27
Dela

Trumlade stenar av charoit. Det finns ett fåtal av de gröna, ange i kassan om du önskar en av dessa. Gäller så långt lagret räcker.

Mått* ca. 3 cm

Nyckelord

Andlighet, medialitet, motgångar, uthållighet och högre energiplan. 

Information

Charoit är en källa för tröst och uthållighet i motgång. Den hjälper den som är på väg tillbaka efter motgångar. Den hjälper dig att hitta din sanna livsväg och att identifiera ditt högsta livssyfte i detta jordeliv. Assisterar med att tolka information från högre nivåer.

Användning

Använd för att identifiera de områden du behöver arbeta med för att uppnå din högsta potential. Stärker intuition och mediala förmågor och avlägsnar de hinder som kommer i din väg. 

Mer information

Primärt chakra: Tredje öga

Sekundärt chakra: Kronchakra

Egenskap: Visar ditt sanna livssyfte, renar inre negativitet, skydd, healing och uthållighet.

Affirmation: Jag ber mitt högsta syfte om att uppenbara sig och jag anammar det fullt ut, trygg i vetskapen om att jag är väl beskyddad.

Harmonierar med: Moldavit, petalit, ametist, andekvarts, kunzit, apatit, serafinit, sugulit, rökkvarts, jet och svart turmalin

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Charoite är en källa för tröst och uthållighet i motgång. Den hjälper den som är på väg tillbaka efter en traumatisk händelse, sjukdom eller andra motgångar. Den hjälper oss hitta vår sanna livsväg och att identifiera vårt högsta livssyfte i detta jordeliv och att tolka information från högre nivåer.

Charoite hjälper dig att identifiera de områden du behöver arbeta med för att uppnå din högsta potential. Den stärker intuitionen och din mediala förmåga och avlägsnar de hinder som finns för de som arbetar med healing i olika former.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.