• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Celestin, stora kluster

  • 2 499 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Stora kluster av Celestin från Madagaskar. Kallas även Celestit 

Nyckelord

Änglakommunikation, högre dimensioner, harmoni och ångestlindring.

Information

Celestin har en hög vibration och hjälper dig att resa till andra dimensioner och att kontakta andliga väsen. Den hjälper också vid konfliktlösning och skapar en harmonisk atmosfär både i hemmet och på arbetsplatsen.

Användning

Placera den där ni vistas mest eller meditera med den för att öppna upp för sanningsenlig kommunikation. Meditera med den för kontakt med andliga väsen såsom gudinnor, änglar och guider.

Mer information

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Kronchakra

Kristallnät: Fördrivare (Ortorombisk)

Kristallelixir: Endast Indirekt

Egenskap: Änglakommunikation, högre dimensioner, stillhet, lindrar stress och ångest, fred och harmoni.

Celestin har en hög vibration och är en kosmisk lärare. Den hjälper dig att resa till andra dimensioner och att kontakta änglavärlden. Den ger dig renhet i hjärtat och balans mellan kropp, sinne och själ och hjälper dig att hålla din aura ren och fri från störningar.

Celestin hjälper vid konfliktlösning och skapar en harmonisk atmosfär både i hemmet och på arbetsplatsen. Placera den där ni vistas mest. Celestin lockar fram individers rena och änglalika egenskaper och öppnar upp för en ren och sanningsenlig kommunikation.

Celestin stärker kopplingen till andliga väsen såsom gudinnor, änglar, naturväsen, guider och uppstigna och stärker kanalisering. Den hjälper dig att kommunicera med dessa genom din själs rena hjärta och med ett barns oskyldiga ögon.

Celestin bör inte utsättas för direkt solljus eftersom den då bleknar. Ladda den hellre i månljus.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.