• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Bronzit, trumlade stenar

  • 49 kr
I lager
Lagersaldo: 4
Dela

Trumlade stenar av Bronzit.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Hopp, styrka, mod, skydd, ångestlindring och jordning. 

Information

Bronzit är mycket jordande och skänker hopp när allt känns hopplöst. Den skingrar negativ energi, speciellt den som riktas mot dig från andra genom s.k. psykiska angrepp, genom att istället rikta energin tillbaka mot avsändaren.

Användning

Bär den på dig eller meditera med stenen när du behöver lindra ångest som kommer när du står inför nya situationer eller för att avstyra negativ energi som riktas mot dig. 

Mer information

Chakra: Baschakra

Egenskap: Hopp, styrka, mod, skydd,

Affirmation:  Den kärleksfulla energi jag sänder ut är den jag får tillbaka.

Kristallnät: Fördrivare (ortorombisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Bronzit är mycket jordande och är en sten som ger hopp när allt känns hopplöst. Den skingrar energin från negativ energi, speciellt den som riktas mot dig från andra genom s.k. psykiska angrepp, genom att den riktar energin tillbaka mot avsändaren.

Bronzit är en form av Enstatit och har tack vare sitt mosaikliknande mönster, förmågan att kombinera olika synvinklar till en mer begriplig helhet. Detta gör den synnerligen hjälpsam i kristallnät som handlar om problemlösning och hinder.

Bronzit lindrar ångest som kommer när man står inför nya situationer. Den ger en känsla av "stillhet", så att du kan vara mer objektiv, se större bilden och fatta ett mer genomtänkt beslut. Bronzit ökar också kreativitet och framtänkande.

Bronzit lindrar stress, värmer extremiteterna, hjälper till med matsmältningen och förbättrar njurarna. Den balanserar kroppens pH-balans och förbättrar kroppens förmåga att ta upp järn.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.