• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Bergkristall Massagestav

  • 259 kr
  • 233 kr
I lager
Lagersaldo: 47
Dela

Massagestav av bergkristall. Dessa skiftar från nästan helt klara till mjölkiga. 

Mått* ca 9-10 cm

Information om Bergkristall ♡
Bergkristall (klar kvarts) lär vara en av de mest användbara kristaller som finns och sägs vara en utmärkt helare för alla ändamål. Den lär förstärka helandets energi och stimulera samtliga chakra. Kristallen sägs vara känslomässigt neutral och lär förstärka det sinnestillstånd man har för stunden.

Egenskaper för Bergkristall
♡ Lär ge klarhet och kraft
♡ Sägs vara helande för alla ändamål
♡ Lär fungera som förstärkare i manifestationer 

Användningsområde för Bergkristall
Denna massagestav av bergkristall kan användas för massage på kroppen. Dess fina energi och egenskaper sägs kunna ge läkning och kraft till den som blir behandlad med massagestaven. Där den även lär verka avslappnande och kan bringa klarhet inför kommande steg, efter behandling. En ökad intuition om vad du kan behöva göra framåt, för dig och ditt mående. Använder du massagestaven mellan olika personer så var extra noga med att rena och ladda din massagestav av bergkristall. Exempel på detta finner du längre ner i texten ♡ Du kan också använda staven för att dra över tarotkort eller använda i meditation, då den lär förstärka din intuition och ge klarhet. 

Chakra: Samtliga

Egenskaper: kraft, klarhet och kvinnlig/manlig energi

Affirmation: “Jag är synkroniserad med universums energi och medveten om tankens kraft”.

Kristallnät: Sökare (Tri-/hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt

Bergkristall (klar kvarts) lär vara en av de mest användbara kristaller som finns. Detta i sin tur sägs göra att den fungerar som helare för alla ändamål. Där den lär förstärka all helande energi och kan använda denna energi för diagnostisk läkning. Den lär vara särskilt effektiv för att lindra kronisk trötthet, artrit, benskador, depression, diabetes, fibromyalgi och tarmproblem för att nämna några. Den sägs stärka både mental och fysisk energi, uthållighet och fysisk styrka.

Bergkristall sägs ge klarhet i alla nivåer och stadier, och lär vara mycket användbar om man vill kommunicera med sina guider. Den lär även förstärka mediala förmågor och stimulerar samtliga chakran, och för både kropp och sinne mot ett mer upplyst tillstånd. 

Bergkristall sägs vara känslomässigt neutral och förstärker det sinnestillstånd man har för stunden. Vilket i sin tur kan vara bra att veta och något du lär behöva vara uppmärksam på. Du kan behöva vara extra uppmärksam på dina tankar eftersom det du sänder ut lär förmedlas av denna kristall, både på gott och ont.

Ladda & rena din massagestav av Bergkristall ☾
Du kan ladda din massagestav av bergkristall i fullmånens ljus, i solens strålar och på en selenitplatta.
Du kan rena din massagestav med hjälp av rökelse och under rinnande vatten såsom i kranvatten eller i ett vattendrag ute i naturen. Efter användning kan du enkelt rengöra din stav med hjälp av ljummet kranvatten eller i saltvatten.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera.