• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Bergkristall Gua Sha

  • 159 kr
  • 143 kr
I lager
Lagersaldo: 33
Dela

Gua Sha av bergkristall. Levereras i en förvaringsask. 

Mått* ca 8x5,5 cm

Information om Bergkristall ♡
Bergkristall (klar kvarts) lär vara en av de mest användbara kristaller som finns och sägs vara en utmärkt helare för alla ändamål. Den lär förstärka helandets energi och stimulera samtliga chakra. Kristallen sägs vara känslomässigt neutral och lär förstärka det sinnestillstånd man har för stunden.

Egenskaper för Bergkristall
♡ Lär ge klarhet och kraft
♡ Sägs vara helande för alla ändamål
♡ Lär fungera som förstärkare i manifestationer 

Användningsområde för din Gua Sha Bergkristall
Gua Sha i bergkristall är ett ansiktsverktyg och används främst för ansiktsmassage som lär ge flera fördelar såsom minska spänningar runt och i ansikte, käke och nacke. Med Gua Sha masseras ansiktet och dess närliggande områden med flera olika metoder och varsamma strykningar. Gua Sha är ett äldre ansiktsverktyg som är väl känt inom traditionell kinesisk medicin. Den lär inte bara ha bergkristallens härliga och helande energier och egenskaper utan sägs också strama till huden, minska rynkor och svullnad och hjälper lymfsystemet att rensas och muskler att slappna av. Då den lär sätta igång lyftsystemet startar också en utrensningsprocess och en ökad blodcirkulation i området som i sin tur kan hjälpa till med läkning i huden. Att massera ansiktet med Gua Sha av bergkristall lär ge kraft och verka helande i området som behandlas, den lär även verka stresslindrande och avslappnande. 

När du använder Gua Sha lär du behöva vara extra noga med att rena och ladda detta verktyg. Se gärna till att ditt ansikte är tvättat, händerna är rena och ditt ansiktsverktyg är rent från tidigare behandling eller smuts.

Ladda & rena din Gua Sha Bergkristall ☾
Du kan ladda din magiska Gua Sha av bergkristall i fullmånens ljus, i solens strålar och på en selenitplatta.
Du kan rena ditt verktyg med hjälp av rökelse och under rinnande vatten såsom i ljummet kranvatten eller i ett vattendrag ute i naturen. Rena din Gua Sha efter varje behandling i ljummet kranvatten eller också i saltvatten. 

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm