• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Bärnsten, naturliga bitar

  • 79 kr
  • 63 kr

Naturliga rå bitar av bärnsten. Nyckelord: Ljus, solenergi, rening, stresslindring och känslomässig healing.


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Naturliga rå bitar av bärnsten.

Nyckelord

Ljus, solenergi, rening, stresslindring och känslomässig healing.

Information

Bärnsten är en av de mest känslomässigt läkande ”stenar” man kan ha. Den lindrar stress, depression och ångest. Den drar ut toxiner och lindrar både fysisk och psykisk smärta samt stärker kontakten med Devor och andra varelser i denna och andra dimensioner. 

Användning

Lider du av vinterdepression så bär den mot huden under de svåraste månaderna. Ta hjälp av den när allt känns hopplöst för att återfå motivationen att fortsätta.

Mer information

Chakra: Solar plexus

Egenskap: Ljus, värme, solenergi, rening, känslomässig healing.

Affirmation: Jag renar och läker hela mitt energifält och omfamnar livets välsignelser.

Harmonierar med: Tsavorit, gul safir, moldavit, citrin, gul kalcit och jet.

Kristallnät: Ingen specifik roll.

Kristallelixir: Endast indirekt

Bärnsten bär på solen och ljuset från stjärnorna. Den har skapats av syntesen mellan träd, sol som låtit solens strålar kapslas i fast form.

Bärnsten är en av de mest känslomässigt läkande ”stenar” man kan få. Den lindrar stress, depression och ångest. Den lär dra ut toxiner och lindrar både fysisk och psykisk smärta. Lider du av vinterdepression så bär den mot huden under de svåraste månaderna.

Den underlättar interdimensionell och intergalaktisk kommunikation men stärker också kontakten mellan Devor och andra jordiska/icke jordiska varelser.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.