• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Azurit, rå stenar

  • 49 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Rå stenar av azurit. 

Mått* ca. 1-2 cm

Nyckelord

Insikt, intellekt, intuitiva förmågor, andlig vägledning och tidigare liv.

Information

Azurit rensar bort spänningar och tvivel samt öppnar sinnet för nya perspektiv. Den stimulerar intellektet, väcker utvecklingen av intuitiva förmågor och synkroniserar det inre seendet för andlig vägledning. Stärker fokus vid meditation och medial kanalisering.

Användning

Använd den för att förstärka drömmar och för att komma in i ett meditativt eller kanaliserande tillstånd. Azurit är mycket användbar för den som vill utforska tidigare liv.

Mer information

Primärt chakra: Tredje Öga

Sekundärt chakra: Halschakra

Egenskap: Insikt, intuition, intellekt, inre seende, tidigare liv.

Affirmation: Mitt medvetande vidgas när jag öppnar mitt sinne för nya visioner.

Kristallnät:  Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Azurit var en viktig sten för forna Atlantis och Egypten där stenen användes av de högsta prästerna och prästinnorna. I antika Kina kallades den för ”himmelsstenen” eftersom man trodde att den öppnade himmelska portar. Antikens Romare och Greker använde den för sin förmåga att öppna det inre seendet och för dess helande kraft. För Mayafolket inspirerade Azurit det mystiska jaget och underlättade överföringen av visdom och kunskap via tanken, medan indianer använde denna heliga sten för att kontakta deras andliga guide, känna närvaron och förstå budskapet.

Azurit rensar bort spänningar och förvirring och öppnar sinnet för nya perspektiv. Den stimulerar intellektet, väcker utvecklingen av psykiska och intuitiva förmågor och synkroniserar den inre synen med andlig vägledning. Det kan användas för att förstärka drömmar, komma in i ett meditativt eller kanaliserande tillstånd, och möjliggör kroppsresor och ser till att resan är säker. Azurit är mycket användbar för den som vill utforska tidigare eller alternativa liv.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.