• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Orange Aventurin, trumlade stenar

  • 39 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade stenar av orange aventurin.

Mått*: 2-3 cm

Nyckelord

Överflöd, självvärde, självkritik, självkänsla och prana-energi.

Information

Orange aventurin hjälper till att dämpa den inre kritiska röst och hjälper dig att stärka din självkänsla och självvärde. Den är ett kraftfullt energiverktyg som verkar genom att stärka prana (livskraft) och höjer självkänslan när det behövs.

Användning

Vid meditation hjälper den att stilla tjattret som pågår i sinnet, håll den i så fall i vänster hand för att ta emot dess energi. Bär den på dig för att stärka viljestyrkan och väcka din inre kraft.

Mer information

Peimärt chakra: Navelchakra

Sekundärt chakra: Solar plexus.

Egenskap: överflöd, självvärde, självkritiserande, självkänsla, prana-energi.

Affirmation: Jag är självsäker och fylld av vitalitet.

Kristallnät: Sökare (hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt.

Orange aventurin är en sten som bringar tur och framgång och den hjälper manifestera önskan om nya möjligheter.

Orange aventurin hjälper till att dämpa den inre kritiska röst som dömer och hjälper dig att stärka din självkänsla och självvärdet. Vid meditation hjälper den stilla tjattret som pågår i sinne, håll den i så fall i vänster hand.

Den hjälper rensa blockeringar i navelchakrat men också i tredje ögat. Använd orange aventurin för att höja viljestyrkan genom att låta den kanalisera energi från navelchakrat upp till tredje ögat genom att bära den på dig. Orange Aventurin är ett kraftfullt verktyg för att fokusera prana (livskraft) och höja självkänslan när det behövs.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.