• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Grön Aventurin, ängel

  • 139 kr
I lager
Lagersaldo: 24
Dela

Skyddsängel av grön aventurin. 

Mått*: ca 3,5-4 cm

Nyckelord

Vitalitet, personlig tillväxt, självförtroende, hopp och självkänsla.

Information

Grön Aventurin är en kristall för hopp och framtidstro. Den har en stark förbindelse till jorden och till det Deviska riket, vilket skapar en uppskattning av naturen och dess lugnande vibrationer. Har en upplyftande vibration som stärker tron på ens egen styrka.

Användning

Använd i kristallnät och magipåsar för att skapa en positiv energi. Bär den på dig för att stimulera vitalitet och livskraft. Perfekt när du står inför en ny fas i livet.

Mer information

Chakra: Hjärta.

Egenskap: Vitalitet, personlig tillväxt, självförtroende, hopp och självkänsla.

Affirmation: Jag rör mig framåt med optimism, självförtroende och förnyad vitalitet.

Kristallnät: Sökare (tri-/hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt.

Grön Aventurin har en stark förbindelse till jorden och det deviska riket, vilket ger en bättre förståelse och uppskattning av naturen och dess lugnande vibrationer på sinnet och kroppen. Det är en utmärkt sten som fokussten i kristallnät.

Grön Aventurin absorberar elektromagnetisk smog och skyddar mot miljöföroreningar.

Grön Aventurin stimulerar energiskt den fysiska tillväxten av för tidigt födda spädbarn, småbarn och tonåringar. Det ökar övergripande vitalitet och förbättrar den intellektuella utvecklingen av barn som kämpar med skolarbete och destruktiv hyperaktivitet. Det hjälper vuxna med skriftligt arbete, maskinskrivning och datorfärdigher, och är till nytta för alla för att övervinna klumpighet.

Aventurin kan användas i elixir att dricka eller smörja på kroppen och är mycket användbar för att lindra eksem, rosacea, akne och andra hudproblem.

Aventurin är idealisk för att lugnande kraftiga temperamentväxlingar, och minskar gräl mellan par/makar.

För de som letar efter kärlek i sina mogna år kan grön aventurin användas som kärlekskristall i kristallnät som gäller kärlek och relationer eller på hjärtchakrat för att uppmuntra till kärlek senare i livet.

Grön aventurin är en mycket positiv sten för studenter och ungdomar som står på tröskeln inför resten av sitt liv och är en idealisk studentgåva.

Grön aventurin hjälper dig genom förändringsprocessen och är en fantastisk kristall för ökad fertilitet. Använd den när du försöker bli gravid och i början av graviditetsförloppet när risken för missfall är som störst.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.