• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Sunshine Aura Kvartskluster

  • 399 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Naturliga kristallkluster av Sunshine Aura kvarts (kallas också Sun Aura).

Nyckelord

Expansion, beskydd, positiv livssyn, expansion, glädje och spontanitet.

Information

Sunshine Aura har en kraftfull och mycket aktiv energi som stimulerar och aktiverar Solar Plexus. På en andlig nivå är den expansiv och skyddande. Den stimulerar en inspirerande, optimistisk syn på tillvaron och en naturlig glädje och spontanitet.

Användning

Meditera med den eller bär den på dig för att läka gamla sår och trauman samt för att hjälpa dig som känner dig bitter på livet att se och ta tillvara på möjligheterna som kommer i din väg.

Mer information

Chakra: Solar Plexus

Sunshine Aura Kvarts är klara kvartskristaller som exponerats för ånga med en mix av äkta guld och platina vid mycket hög temperatur vilket gör att ädelatomerna smälter in i kristallens yta. Detta skapar en härligt solgul nyans med iriserande effekt.

Dessa kristaller har handplockats av min leverantör som sedan låtit dem ytbehandlas omsorgsfullt av en äldre herre i USA som förädlat tekniken. Mycket vackra med fantastisk lyster!

Sunshine Aura har en kraftfull och extremt aktiv energi som stimulerar och aktiverar Solar Plexus.

Den läker gamla sår och trauman och hjälper dig som känner dig bitter på livet att se och ta tillvara på möjligheterna som kommer i din väg.

På en andlig nivå är den expansiv och skyddande. Den stimulerar en inspirerande optimistisk syn på tillvaron och en naturlig glädje och spontanitet. Det uppmuntrar till skratt och till att släppa loss ens inre barn.

Sunshine Aura anses vara kraftfull för att rena toxiner i kroppen och stimulera matsmältningen och lindra förstoppning.

Den sägs vara läkande på bukspottkörteln, levern, mjälten, gallblåsan och stimulerar nervsystemet. Den lär hjälpa till att få kroppen i balans och kan användas för att behandla vinterdepressioner och för att underlätta upptagningen av vitamin A, D och E.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.