• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Rosenkvarts Rose Aura hjärtan

  • 149 kr
I lager
Lagersaldo: 8
Dela

Rose aura hjärtan av rosenkvarts. Dessa har inte tillverkats genom fusion som de "äkta", vilket innebär att aurabeläggningen kan nötas bort över tid. Läs mer i vårt blogginlägg om aurakristaller. 

Mått* ca 2,5 cm

Nyckelord

Universell kärlek, inre balans, stärker självvärdet och ovillkorlig kärlek.

Information

Rose aura kvarts har en mild och kärleksfull energi som eliminerar alla tveksamheter kring självvärde och skev självbild. Den länkar till den universella, ovillkorliga kärleken och stärker jaget och genomsyrar hela kroppen med sin kärleksfulla energi.

Användning

Använd den när du behöver stärka din självkänsla och för att se ditt sanna värde som den fantastiska individ du är. Bär den på dig och håll den i handen när du behöver hitta din balans.

Mer information

Rose Aura Kvarts är klara kvartskristaller som utsatts för ånga med äkta platina vid mycket hög temperatur vilket gör att platina atomerna smälter in i kristallen. Detta skapar en babyrosa kristall med ett subtilt skimmer. Fantastiskt vackra!

Chakra: Hjärta

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.