• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Opal Aura Kvartskluster

  • 899 kr
  • 719 kr

Naturliga Opal Aura kvartskluster. Nyckelord: Upplyftande, kontakt med andevärlden, optimism, glädje och skönhet.


I lager
Dela

Naturliga Opal Aura kvartskluster. 

Nyckelord

Upplyftande, kontakt med andevärlden, optimism, glädje och skönhet.

Information

Opal Aura har en hög vibration som lyfter dig när du känner dig nere. Den står för glädje och skapar en stark kontakt mellan kropp, sinne och själ. Den stärker kontakten med änglar och andevärlden samt hjälper till en mer optimistisk syn och att se skönheten i allt.

Användning

Meditera med den i händerna för att ta del av dess höga och upplyftande energi. Ställ den på ett altare för en konstant länk till dina andliga guider och ditt högre medvetande.

Mer information

Opal Aura liknar Angel Aura och förväxlas ofta med den men har en djupare ton. Dessa har värmebehandlats med platina.

Chakra: Samtliga

Egenskap: Upplyftande, kontakt med andevärlden, optimism, glädje, skönhet.

Opal Aura har en hög vibration som lyfter dig när du känner dig nere. Den står för glädje och skapar en stark kontakt mellan kropp, sinne och själen. Stärker kontakten med guider, änglar och andevärlden. Den hjälper till en mer optimistisk syn och att se skönheten i allt.

Skapar en stark kontakt mellan kropp, sinne och anden och stärker kontakten med guider, änglar och andevärlden. Den hjälper till en mer optimistisk syn och att se skönheten i allt.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.