• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Flame Aura Kvartskluster

  • 649 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Vackert kristallkluster av Flame Aura kvarts.

Mått* ca. 60x29x25 mm, vikt 31 gram

Nyckelord

Initiering, ritualer, spiritualitet, kundalinienergi och energihöjande.

Information

Flame Aura Kvarts hjälper till vid spirituella initieringar och ritualer. Stimulerar kundalinienergin och justerar effekten för att ge just så mycket du behöver för en flerdimensionell energistigning. Ger en djupare meditation och stärker kontakten med forntida civilisationer.

Användning

Meditera med kristallen för att komma djupare in i stillhet och för att stimulera tredje ögat och kronchakrat till att öka förmågan att läsa av människor på en subtil nivå och få kontakt med andra nivåer.

Mer information

Chakra: Samtliga

Flame Aura Kvarts är klara kvartskristaller som exponerats för ånga med en mix av titan och niob vid mycket hög temperatur vilket gör att ädelatomerna smälter in i kristallens yta. Detta skapar en blåviolett och metallisk nyans.

Dessa kristaller har handplockats av min leverantör som sedan låtit dem ytbehandlas omsorgsfullt av en äldre herre i USA som förädlat tekniken. Mycket vackra med fantastisk lyster!

Flame Aura Kvarts hjälper vid spirituella initieringar och ritualer. Den stimulerar kundalinienergin och justerar dess effekt för att ge just så mycket du behöver för att utveckla en flerdimensionell energistigning.

Den ger en djupare meditation och andlig synkronisering och stärker kontakten med forntida civilisationer.Flame Aura stimulerar tredje ögat och kronchakrat och ökar förmågan att läsa av människor på en subtil nivå och att förstå den information som kommuniceras.

Den sägs hjälpa till vid läkning av diabetes, cell- och bencancer, multipel skleros, och för att stimulera immunförsvaret för AIDS-patienter.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.