• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Aqua Aura kvarts, trumlade stenar

  • 79 kr

I lager
Dela

Trumlad kvarts av aqua aura. 

Nyckelord

Frihet, kommunikation, multidimensionalitet och andligt stöd.

Information

Aqua Aura Kvarts har en lugnande effekt på den emotionella kroppen och är enastående på att neutralisera negativitet och stress. Den aktiverar själen, frigör sinnet från begränsning och skapar utrymme för något nytt. Fördjupar spiritualitet och kanalisering.

Användning

Meditera med stenen för att skapa ett djupt lugn, öppna portarna till änglakommunikation och som ett hjälpmedel för medveten kanalisering och alla typer av interdimensionell kommunikation.

Mer information

Aqua Aura Kvarts är klara kvartskristaller som exponerats för ånga med äkta guld vid mycket hög temperatur vilket gör att guldatomerna smälter in i kristallen. Detta skapar en himmelsblå kristall med ett subtilt regnbågsskimmer. Fantastiskt vackra!

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Tredje öga 

Egenskap: Frihet, befriande, kommunikation, skydd, multidimensionalitet, kreativitet, guidning och andligt stöd.

Affirmation: Jag är en sprudlande fontän och en källa av energi, idéer, positivitet och överflöd.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Aqua Aura Kvarts är klara kvartskristaller som exponerats för ånga med äkta guld vid mycket hög temperatur vilket gör att guldatomerna smälter in i kristallen. Detta skapar en himmelsblå kristall med ett subtilt regnbågsskimmer. Fantastiskt vackra!

Den har en hög, intensiv vibration som används för att förbättra healingförmågan även hos andra kristaller och en potent sten när den används i kroppslayouter för aktivering av alla chakrana. Aqua Aura Kvarts är lugnande och läker auran. Den har en lugn och avkopplande effekt på den emotionella kroppen och är enastående för att frigöra negativitet och stress.

Den är särskilt stimulerande för halschakrat, vilket förbättrar förmågan att uttrycka känslor på ett konstruktivt, positivt sätt och uppmuntrar sanningsenlig kommunikation som kommer från hjärtat.

Aqua Aura aktiverar själens energi, frigör sinnet från begränsning och skapar utrymme för något nytt. Det fördjupar den spirituella förmågan, och kan vara ett hjälpmedel för medveten kanalisering och alla typer av interdimensionell kommunikation. Aqua Aura skyddar mot psykiska angrepp, energidränering och andlig vampyrism. Den ger ett djupt lugn under meditation och öppnar portar till änglarna.

Den sägs stärka tymus och immunförsvaret och hjälper vid behandlingar för genetiska störningar, asbestos, autism, Asperger-syndrom, cerebral pares och i balansering av polariteter. Den är mycket användbar vid multidimensionell och cellulär minnesläkning och är en effektiv receptor för programmering och balanserar kroppen.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.