• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Angel Aura Ametist, utvalda kluster

  • 509 kr

I lager
Dela


Helt fantastiska Angel Aura kvartskluster av ljus ametist från Brasilien. Kristallerna bär på egenskaper främst från Angel Aura men också från ametist som skapar en helt underbar kombination tillsammans ♡


Chakra: Samtliga men främst halschakrat.

Egenskaper: Upplyftande frid, ökad medvetenhet, stillhet, lugn, kärleksfull kommunikation.

Affirmation: ”Jag känner frid, harmoni och stillhet och uttrycker mig kärleksfullt och med ömhet”.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Endast indirekt.


Dessa underbara kluster sägs vara upplyftande, ge ökad medvetenhet och stillhet samt där de kan ge och skapa kärleksfull kommunikation ♡

Angel Aura sägs ha en kärleksfull och omvårdande energi. Där den kan stimulera till livsglädjen, lyfta humöret och kan hjälpa dig att ha ett öppet hjärta och se skönheten i allt. Den kan främjar förmågan att kommunicera och hjälper till att rena både auran och alla chakra.

Att meditera med kristallen sägs ge ett djupt tillstånd av lugn och ro, där den sägs rena och ge frid. Den kan hjälpa dig att färdas bortom den fysiska kroppen för att ta emot hjälp från änglaguider.

 

Angel Aura kvarts är klara kvartskristaller som exponerats för ånga med äkta platina och silver vid mycket hög temperatur, vilket gör att atomerna smälter in i kristallen. Detta ger en mycket vacker iriserande effekt.

Angel Aura sägs bära på en mycket kärleksfull och omvårdande energi. De kan stimulera livsglädjen och lyfter humöret. Eftersom dessa kluster även består av ametist har de också en del av ametistens underbara egenskaper. 

Ametist sägs bära på flera underbara egenskaper och en av de egenskaperna är att ametist anses vara en otroligt helande kristall. Där den kan skapa balans i den fysiska kroppen, de eteriska kropparna och psykiskt.

Angel Aura sägs hjälpa dig att minnas lärdomar från tidigare reinkarnationer och att anpassa dig till ditt andliga syfte. Det kan vara ett fantastiskt hjälpmedel för att få ett mer öppet hjärta och se skönheten i de som finns i din omgivning. Angel Aura sägs vara en ”all helare” som kan harmonisera energifält med den fysiska kroppen och sägs vara speciellt lämplig för individer med autism och asperger syndrom samt vid problem med nervsystemet. 

Kristallen kan också vara mycket lämplig för de som kämpar med ångest, panikattacker, fobier och för användning i Reiki-helande, zonterapi och shiatsu. Detta då den sägs verka renande och lugnande, kan läka och vara stöttande på alla plan - både fysiskt, psykiskt och själsligt.*Eftersom stenarna och kristallerna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.