• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Angel Aura Ametist, kluster

  • 599 kr

I lager
Dela

Helt fantastiska angel aura kvartskluster av ljus ametist från Brasilien. Kristallerna bär på egenskaper främst från Angel aura men också ametist. 

Nyckelord

Upplyftande, ökad medvetenhet, stillhet och kärleksfull kommunikation.

Information

Angel Aura har en kärleksfull och omvårdande energi. Den stimulerar livsglädjen, lyfter humöret och hjälper dig att se skönheten i allt med ett öppet hjärta. Främjar förmågan att kommunicera och hjälper till att rena både auran och alla chakra.

Användning

Meditera med kristallen för att komma djupt in i ett tillstånd av lugn och ro, rening och frid. Den hjälper dig att färdas bortom den fysiska kroppen för att ta emot hjälp från änglaguider.

Mer information

Chakra: Samtliga men främst halschakrat.

Egenskap: Upplyftande frid, ökad medvetenhet, stillhet, frid, kärleksfull kommunikation.

Affirmation: Jag känner frid, harmoni och stillhet och uttrycker mig kärleksfullt och med ömhet

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Angel aura kvarts är klara kvartskristaller som exponerats för ånga med äkta platinum och silver vid mycket hög temperatur vilket gör att atomerna smälter in i kristallen. Detta ger en mycket vacker iriserande effekt.

Angel Aura bär en mycket kärleksfull och omvårdande energi. De stimulerar livsglädjen och lyfter humöret. Eftersom dessa är av ametist har de också en del ametistens egenskaper.

Genom att meditera med denna kristall kan man komma djupt in i ett tillstånd av lugn och ro, rening och frid. Den hjälper dig färdas bortom den fysiska kroppen för att uppfatta och ta emot hjälp från ens änglaguider.

Angel Aura hjälper dig att minnas lärdomar från tidigare reinkarnationer och att anpassa dig till ditt andliga syfte. Den är ett fantastiskt hjälpmedel som får dig att se skönheten i allt med ett öppet hjärta.

Den främjar förmågan att  kommunicera och hjälper att rena både auran och alla chakra. Använd angel aura när du kommunicerar med barn, din älskade och i alla situationer av helande. Terapeuter kan med fördel bära denna kristall som ett smycke vid halschakrat vid interaktion med klienter.

Angel Aura är en all-helare som harmoniserar energifält med den fysiska kroppen och är speciellt lämplig för individer med autism, apergers syndrom och vid problem med nervsystemet. Kristallen är också mycket lämplig för de som kämpar med ångest, panikattacker, fobier och för användning i Reiki-helande, zoneterapi och shiatsu.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.