• BLACK WEEK ★ 20% rabatt på ALLT

Blå Aragonit, trumlade stenar

  • 39 kr
  • 31 kr
I lager
Lagersaldo: 27
Dela

Trumlade stenar av blå aragonit.

Mått* ca. 2,5-3 cm

Nyckelord

Möjligheter, manifestering, trauma, öppna upp och förändringar.

Information

Blå aragonit hjälper dig bli mer öppen både inåt men också utåt och hjälper dig våga dela med dig av dina innersta tankar och att vara ärlig mot dig själv. Den hjälper dig att hitta källan till problem som uppstår i ditt liv och hjälper dig omvandla motgångar till möjligheter.

Användning

Hjälper när man går igenom känslomässiga förändringar och lindrar traumatiska händelser så du kan bearbeta det som hänt på ett hanterbart sätt. Meditera med den för att manifestera din livsplan.

Mer information

Blå aragonit är en variant av aragonit.

Kristallfamilj: Ortorombisk

Kristallelixir: Endast indirekt.

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Hjärtchakra

Stjärntecken: Stenbocken

Harmonierar med rosenkvarts, rodokrosit, grön kalcit, amazonit, akvamarin och aragonit.

Blå aragonit lugnar och balanserar. Den hjälper dig bli mer öppen både inåt men också utåt och hjälper dig våga dela med dig av dina innersta tankar och att vara ärlig mot dig själv. Den hjälper dig att hitta källan till problem som uppstår i ditt liv och hjälper dig omvandla motgångarna till möjligheter.

Hjälper när man går igenom känslomässiga förändringar och lindrar traumatiska händelser så du kan bearbeta det som hänt på ett hanterbart sätt. Meditera med blå aragonit för att manifestera din själsplan för denna livstid.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.