• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Blå Aragonit, trumlade stenar

  • 39 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade stenar av blå aragonit.

Mått* ca. 2,5-3 cm

Nyckelord

Möjligheter, manifestering, trauma, öppna upp och förändringar.

Information

Blå aragonit hjälper dig bli mer öppen både inåt men också utåt och hjälper dig våga dela med dig av dina innersta tankar och att vara ärlig mot dig själv. Den hjälper dig att hitta källan till problem som uppstår i ditt liv och hjälper dig omvandla motgångar till möjligheter.

Användning

Hjälper när man går igenom känslomässiga förändringar och lindrar traumatiska händelser så du kan bearbeta det som hänt på ett hanterbart sätt. Meditera med den för att manifestera din livsplan.

Mer information

Blå aragonit är en variant av aragonit.

Kristallfamilj: Ortorombisk

Kristallelixir: Endast indirekt.

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Hjärtchakra

Stjärntecken: Stenbocken

Blå aragonit lugnar och balanserar. Den hjälper dig bli mer öppen både inåt men också utåt och hjälper dig våga dela med dig av dina innersta tankar och att vara ärlig mot dig själv. Den hjälper dig att hitta källan till problem som uppstår i ditt liv och hjälper dig omvandla motgångarna till möjligheter.

Hjälper när man går igenom känslomässiga förändringar och lindrar traumatiska händelser så du kan bearbeta det som hänt på ett hanterbart sätt. Meditera med blå aragonit för att manifestera din själsplan för denna livstid.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.