• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Blå Apatit, trumlade stenar

  • 49 kr
I lager
Lagersaldo: 31
Dela

Trumlade stenar av blå apatit. Stenarna är lite fyrkantiga och kan vara lite kantstötta eftersom apatit är ett lite skörare mineral.

Mått* ca 2-3 cm

Nyckelord

Självkontroll, balans, självuttryckande, kreativitet och manifestering.

Information

Blå Apatit renar och balanserar auran från blockeringar. Den stärker förmågan till självuttryck på alla nivåer. En fantastisk sten för konstnärer, författare och andra kreativa yrken. Bra vid manifesteringar och på vägen mot att nå ett resultat.

Användning

Använd den för att stärka kreativiteten, att få saker gjorda och för att uttrycka dig själv på olika sätt. Bär den på dig för att balansera kroppens chakra och rena auran.

Mer information

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat och Solar plexus

Egenskap: Självkontroll, balans, självuttryckande, kreativitet.

Affirmation: Jag öppnar mitt inre öga för att nå uråldrig kunskap.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Blå apatit hjälper dig som vill kontrollera ditt matintag och att behärska hungern i en viktkamp. Bär den på dig hela dagarna för att behålla balansen i jobbiga stunder.

Den renar och balanserar auran och rensar blockeringar. Den är synnerligen bra i kristallutlägg som gäller chakrabalans och för att balansera yin och yangeneregier.

Blå apatit stärker manifesteringar och hjälper dig på vägen mot att nå ditt resultat. Den ger klarhet i sinnet och förstärker förmågan till självuttryckande på alla nivåer. Det är en fantastisk sten för konstnärer och författare och andra kreativa yrken.

Fysiskt så lär apatit vara mycket helande på kroppens meridianer, organ och endokrina körtlar. Den stärker tänder, ben och brosk om den tas som elixir eller kristallvatten och den kan också lugna rädslor inför ett tandläkarbesök.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.