• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Blå Apatit, touchstone

  • 149 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Härliga touchstones av blå apatit från Madagaskar. Kallas också meditationssten. 

Nyckelord

Självkontroll, balans, självuttryckande, kreativitet och manifestering.

Information

Blå Apatit renar och balanserar auran från blockeringar. Den stärker förmågan till självuttryck på alla nivåer. En fantastisk sten för konstnärer, författare och andra kreativa yrken. Bra vid manifesteringar och på vägen mot att nå ett resultat.

Användning

Använd den för att stärka kreativiteten, att få saker gjorda och för att uttrycka dig själv på olika sätt. Bär den på dig för att balansera kroppens chakra och rena auran.

Mer information

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat och Solar plexus

Egenskap: Självkontroll, balans, självuttryckande, kreativitet.

Affirmation: Jag öppnar mitt inre öga för att nå uråldrig kunskap.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Blå apatit hjälper dig som vill kontrollera ditt matintag och att behärska hungern i en viktkamp. Bär den på dig hela dagarna för att behålla balansen i jobbiga stunder.

Den renar och balanserar auran och rensar blockeringar. Den är synnerligen bra i kristallutlägg som gäller chakrabalans och för att balansera yin och yangeneregier.

Blå apatit stärker manifesteringar och hjälper dig på vägen mot att nå ditt resultat. Den ger klarhet i sinnet och förstärker förmågan till självuttryckande på alla nivåer. Det är en fantastisk sten för konstnärer och författare och andra kreativa yrken.

Fysiskt så lär apatit vara mycket helande på kroppens meridianer, organ och endokrina körtlar. Den stärker tänder, ben och brosk om den tas som elixir eller kristallvatten och den kan också lugna rädslor inför ett tandläkarbesök.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 2 cm. De har naturliga sprickor i ytan och är inte helt släta. .