• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Rosa Ametist, naturlig spets

  • 319 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Helt fantastiska spetsar av rosa ametist, sk. base-cut kristaller. Kallas ibland också Pink Amethyst. Skiftar i färger från gräddvita till rosa, lila och beige. 

Nyckelord

Universell kärlek, vänskap, självkänsla, självbild och läkning.

Information

Rosa ametist öppnar dig för att ge och ta emot kärlek och vänskap. Den främjar en positiv självbild, ökar självkänslan och självkärleken. Hjälper dig att vara dig själv och att leva enligt ditt högsta bästa jag. Ger ovillkorlig kärlek och läker gamla sår från det förflutna.

Användning

Använd den för att jobba med din självbild och för att öppna upp för all den kärlek som finns runtom dig. Ställ den på ett altare eller liknande för att påminna dig varje dag om hur fantastisk du är.

Mer information

Rosa ametist är en kvarts som hittats endast i Patagonien i Argentina. Färgen är ett resultat av inneslutningar av hematit precis som hos ametist men som ger rosa, aprikos, ljus lavendel, beige och vita toner. Fantastiskt vackra!

primärt chakra; Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Tredje öga och kronchakra.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 3 cm.