• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Ametist, utvalda ljushållare av kluster

  • 699 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Ljushållare för värmeljus av ametistkluster. Du får den som visas på bilden när du väljer en siffra.  

 

Stjärntecken ★: Väduren, Skorpionen, Vattumannen och Fiskarna.

Egenskaper: Beskydd, spiritualitet, healing och harmoni.

Affirmation: ”Jag är renad, upplyst och skyddad”.

 

Dessa vackra ljushållare av ametist kan vara tänt vid specifika handlingar såsom ritualer, ceremonier och under meditation eller där de också bara får lysa med sina magiska egenskaper. Då ametist sägs skapa en trivsam känsla i hemmet, inte bara till synes, utan för dess fina egenskaper är den ett underbart komplement till hemmet ♡ Att ha ett ametistkluster hemma kan rena hela din omgivning och skapar en harmonisk, rogivande och skyddande atmosfär. 

Ametist sägs bära på flera underbara egenskaper, såsom att de kan vara en otroligt helande kristall, där den skapar balans i den fysiska kroppen, de eteriska kropparna och psykiskt. Den kan skydda mot paranormal skada och illasinnade avsikter genom att skicka iväg denna form av energi ut i universum - där den sedan omvandlas till en positiv och kärleksfull energi, hur underbart? 


Ametist sägs även lugna bekymmer och överaktivitet hos barn och vuxna.
Placeras fördelaktigt i ett rum där man kan behöva en extra rogivande atmosfär.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.