• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Ametist, megakristaller

  • 2 699 kr
  • 2 159 kr

Extra stora kristaller av naturliga ametistkristaller från Brasilien med planslipad botten. Dessa är fantastiska energikristaller i ett rum.


I lager
Dela

Extra stora kristaller av naturliga ametistkristaller från Brasilien med planslipad botten.

Nyckelord

Beskydd, lindrar missbruk, gudomlig kontakt, harmoni och bättre sömn.

Information

Ametist är en mycket läkande kristall som används för healing i både kropp och själ. Den skapar en harmonisk och lugn atmosfär, lindrar missbruksproblem och sömnproblem samt skyddar mot paranormal skada och illasinnade avsikter genom att omvandla energin.

Användning

Använd den för läkning i kristallvatten och elixir. Placera i ett rum för att skapa fin harmoni. Bär den på dig för att höja vibrationen och stärka ditt inre seende.

Mer information

Primärt chakra: Tredje ögat

Sekundärt chakra: Krona

Egenskap: Beskydd, lindrar missbruk, gudomlig kontakt.

Affirmation: Jag är renad, upplyst och skyddad genom min gudomlighet.

Harmonierar med: Citrin, Rosenkvarts, Rökkvarts, Bergskristall (klar kvarts), Skolecit, Krysopras, Opal, Tigeröga, Sugilit, Svart turmalin, Pyrit, Obsidian och Jet.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Ametist är en ”allhelare” som skapar balans i både den fysiska kroppen, de eteriska kropparna och mentalt. Alla bör ha ett ametistkluster stående hemma, den renar sin omgivning och skapar en harmonisk helande atmosfär.

Ametist skyddar mot paranormal skada och illasinnade avsikter genom att skicka energin ut i universum efter att ha förvandlats till en positiv och kärleksfull energi.

Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.

Ametist hjälper den som har missbruksproblem (alkohol, mat, socker, droger mm.) genom att hjälpa dig identifiera roten till beteendet. Den hjälper dig se din del i problemet och att ta ansvar för dina handlingar. Den hjälper dig komma över känslan av att vara offer så att du kan ta kontroll över ditt missbruk istället.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.