• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Ametist, kluster

  • 29 kr

I lager
Dela


Varje ametistkluster har ett eget unikt utseende och kommer i flera storlekar. Dessa ametistkluster kommer ifrån Brasilien. 


Primärt chakra: Tredje ögat

Sekundärt chakra: Krona

Stjärntecken ★: Väduren, Skorpionen, Vattumannen och Fiskarna.

Egenskaper: Beskydd, spiritualitet, healing och harmoni.

Affirmation: ”Jag är renad, upplyst och skyddad”.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt


Unika ametistkluster i olika storlekar ♡

Ametist sägs bära på flera underbara egenskaper och en av de egenskaperna är att ametist anses vara en otroligt helande kristall, där den kan skapa balans i den fysiska kroppen, de eteriska kropparna och mentalt. Att ha ett ametistkluster hemma är magiskt, den kan rena hela din omgivning och skapar en harmonisk, rogivande och skyddande atmosfär.

Ametist sägs lindra missbruksproblematik och sömnsvårigheter, där den kan hjälpa dig identifiera roten av beteendet och hjälper dig se eventuella problem, där du sedan kan ta ansvar för dina handlingar. Ametist sägs även lugna bekymmer och överaktivitet hos barn ♡ Placeras fördelaktigt vid sängen hos de som har sömnsvårigheter.

Dessa magiska ametistkluster passar utmärkt i närheten av sängen, under meditation och yoga, och där de dessutom passar perfekt till att använda för skapa ditt eget altare och använda i kristallnät 

Du kan ladda ditt magiska ametistkluster i fullmånens ljus eller också på en selenitplatta. 

Du kan rena ditt ametistkluster med hjälp av ljud och med rökelser.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm, de större kan variera ännu mer.