• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Ametist, EMA-ägg

  • 89 kr
I lager
Lagersaldo: 19
Dela

Ema-ägg av ametist.

Mått* ca 3-4 cm

Nyckelord

Beskydd, lindrar missbruk, gudomlig kontakt, harmoni och bättre sömn.

Information

Ametist är en mycket läkande kristall som används för healing i både kropp och själ. Den skapar en harmonisk och lugn atmosfär, lindrar missbruksproblem och sömnproblem samt skyddar mot paranormal skada och illasinnade avsikter genom att omvandla energin.

Användning

Använd den för läkning i kristallvatten och elixir. Placera i ett rum för att skapa fin harmoni. Bär den på dig för att höja vibrationen och stärka ditt inre seende.

Mer information

Ema-Stenar kallas också EMA-ägg, Dragon’s egg, Dreamer’s Crystal, Emma’s Eggs och lite felaktigt Window’s Quartz och Seer Stones.

Ema-stenar hittades från början i floden Ema i södra Brasilien där de formats naturligt och som sedan fått ett slipat ”fönster” i varje sten, därav namnet. EMA-stenar är fantastiska meditationskristaller.

Ametisten ökar energin i kronchakrat och hjälper den inre friden.

Genom att blicka in i det polerade fönstret avslöjas hemligheterna i ditt inre och låter dig blicka in i din framtid men också tidigare händelser. Det är en sten för insiktsfull bearbetning och tillbakablickar i ditt inre.

Primärt chakra: Tredje ögat

Sekundärt chakra: Krona

Egenskap: Beskydd, lindrar missbruk, gudomlig kontakt.

Affirmation: Jag är renad, upplyst och skyddad genom min gudomlighet.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Ametist är en ”allhelare” som skapar balans i både den fysiska kroppen, de eteriska kropparna och mentalt. Alla bör ha ett ametistkluster stående hemma, den renar sin omgivning och skapar en harmonisk helande atmosfär.

Ametist skyddar mot paranormal skada och illasinnade avsikter genom att skicka energin ut i universum efter att ha förvandlats till en positiv och kärleksfull energi.

Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.

Ametist hjälper den som har missbruksproblem (alkohol, mat, socker, droger mm.) genom att hjälpa dig identifiera roten till beteendet. Den hjälper dig se din del i problemet och att ta ansvar för dina handlingar. Den hjälper dig komma över känslan av att vara offer så att du kan ta kontroll över ditt missbruk istället.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.