• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Ametist, cuddle stone

  • 89 kr

I lager
Dela

Cuddle stone av Ametist.


Primärt chakra: Tredje ögat

Sekundärt chakra: Krona

Stjärntecken ★: Väduren, Skorpionen, Vattumannen och Fiskarna.

Egenskaper: Beskydd, spiritualitet, healing och harmoni.

Affirmation: ”Jag är renad, upplyst och skyddad”.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

 

Ametist sägs vara en mycket läkande och spirituell kristall med grundande och rogivande energier. Ametist kan användas för healing av både kropp och själ. Ametist sägs skapa en harmonisk och rogivande atmosfär med beskyddande egenskaper. Dess skyddande egenskaper sägs stå emot illasinnade avsikter genom att omvandla denna form av energi till en positiv och kärleksfull energi. 

Ametist kan ge lugnande energier, stärka ditt inre seende och skapa ett inre och yttre lugn. Ametist sägs även lindra missbruksproblematik och sömnsvårigheter, där den kan hjälpa dig identifiera roten av beteendet och hjälper dig se eventuella problem, där du sedan kan ta ansvar för dessa handlingar. Ametist kan lugna bekymmer och överaktivitet hos barn och vuxna ♡

Cuddle stone av ametist kan användas under meditation och ritualer, där de kan skapa en harmonisk och rogivande atmosfär. De passar perfekt för att omfamna med dina händer och där du kan sätta intentioner framåt. Cuddle stones är formade för att passa och omfamna med handen eller i dina händer. Den kan med fördel finnas med under dagen och tas fram för att hålla i, där den kan ge dig stöttning och lugn i eventuella påfrestande och stressande situationer under dagen.  


Du kan ladda din ametist i fullmånens ljus, täckt eller nedgrävd i sand och jord eller också på en selenitplatta. Då ametist sägs kunna ladda upp andra kristaller i dess närhet, behöver du inte ladda din ametist speciellt ofta. 

Du kan rena din ametist med hjälp av ljud, med rökelser, i salt och jord samt under och i rinnande vatten.

 

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 2 cm. Dessa stenar kan ha små naturliga sprickor och grottor i ytan.