• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Amazonit AAA, trumlade stenar

  • 69 kr

I lager
Dela

Bumliga trumlade stenar av Amazonit av extra fin kvalitet med djupa finahavsblå toner. 

Nyckelord

Sann kommunikation, harmoni, framgång, passion och medling.

Information

Amazonit hjälper dig att uttrycka dina tankar och känslor. Den hjälper dig att se problem ur andras perspektiv och hjälper vid medling mellan två parter. Motar bort negativ energi och ökar känslan av välstånd och framgång på ett positivt sätt.

Användning

Bär den på dig om du är egenföretagare, ta med på arbetsintervjuer eller föreläsningar då den hjälper den dig att kommunicera din passion med hängivenhet och pondus.

Mer information

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Halschakra

Egenskap: Sann kommunikation, harmoni.

Affirmation: Jag talar och lever min högsta sanning och manifesterar denna i detta liv.

Kristallnät: Barriär (Triklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Amazonit hjälper dig att kunna uttrycka dina sanna tankar och känslor utan att bli överväldigad. Den hjälper dig att se problem ur andras perspektiv och hjälper vid medling mellan två parter.

Den är ett stöd för den som känner sig ensam och övergiven och är en stor hjälp i ett svajigt förhållande genom att den hjälper dig uttrycka dig sanningsenligt och från hjärtat.

Amazonit motar bort negativ energi och aggresivitet. Den ökar känslan av välstånd och attraherar även detta. Har du ett företag hjälper den dig att kommunicera din passion med hängivenhet. Den är i samklang med universums energier som ser till att du befinner dig på rätt plats vid rätt tidpunkt.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.