• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Akvamarin, rå stenar

  • 79 kr

I lager
Dela

Rå bitar av akvamarin.

Nyckelord

Andlig kommunikation, stresslindring, andlighet och klärvoajans.

Information

Akvamarin hjälper till att övervinna rädslan att tala inför publik eller att leda en presentation. Den främjar ett rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Öppnar även upp för andlig kommunikation och klärvoajans. 

Användning

Bär stenen på dig om du ska hålla ett tal eller inför ett viktigt möte. Använd i magipåsar för att balansera halschakrat eller i kristallnät för att lindra rädslor och/eller stärka kommunikationsförmågan.

Mer information

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Hjärtchakra

Egenskap: Kommunikation, lugnande, kompromiss, konfliktlösande.

Affirmation: Jag uttrycker min sanning med en lugn klarhet.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Akvamarin hjälper dig att övervinna rädslor inför att tala och den är synnerligen hjälpsam för lärare och för den som ska tala inför publik eller leda en presentation. Den hjälper dig formulera dig från ett högre medvetande och att formulera dig med tydlighet och övertygelse.

Den hjälper dig också att hålla tillbaka ilska i pressade situationer så att du kan uttrycka dina känslor och dina åsikter på ett konstruktivt och balanserat sätt.

Akvamarin stärker medkänslan för andra individer, den främjar måttlighet och att ta ansvar för sina handlingar. Den hjälper dömande människor att vara mer toleranta och hjälper den som är överväldigad av ansvar att finna ordning i kaoset.

Den främjar ett rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Den ger tyst mod och tydliga motiverade ord i konfrontationssituationer. I ett kärleksförhållande hjälper den två individer med olika livsstil att leva tillsammans i harmoni.

Akvamarin hjälper dig som tidigare haft problem med missfall och kan vara en bra sten att bära under hela graviditeten. Den hjälper kroppen genom hela graviditetsförloppet och avlägsnar eventuella motstånd. Den hjälper också att avlägsna känslomässigt bagage som kan ligga som mentala hinder som manifesterats i kroppen och skyddar mot negativitet som kan skada både mor och bebis.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.