• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Rosa Botswanaagat, trumlade stenar

  • 39 kr

I lager
Dela

Trumlad sten av Rosa Bandagat, kallas också Rosa Botswanaagat.

Nyckelord

Kreativitet, problemlösning, detaljseende, kärlek och stresslindring.

Information

Rosa botswanaagat hjälper den som har undanträngt känslomässiga problem som måste upp till ytan så att man kan släppa taget och läka såren. Den stimulerar kreativitet och förmågan att se lösningar snarare än att fokusera på problem.

Användning

Botswanaagat har en antidepressiv verkan om den bärs över en längre tid och hjälper den som har svårt att hitta sin plats i livet. Kan med fördel användas i kärleksrelaterade kristallnät.

Mer information

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Navelchakra

Egenskap: Kreativitet, problemlösning, detaljseende och omsorg, ovillkorlig kärlek, stesslindrande.

Affirmation: Jag är kreativ och ser lösningar istället för problem.

Kristallnät: Sökare (trigonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt

Rosa bandagat hjälper den som har undanträngt känslomässiga problem som måste upp till ytan så att man kan släppa taget och läka såren. Bandagat har en antidepressiv verkan om den bärs över en längre tid och hjälper den som har svårt att hitta sin plats i livet.

Den stimulerar viljan att utforska det okända och strävan mot upplyst varande. Rosa bandagat främjar den kreativitet och förmågan att se lösningar snarare än att fokusera på problem och negativa aspekter i dagliga utmaningar.

Används i kristallhealing för sina lugnande och balanserande egenskaper. Den stimulerar de eteriska kropparna och främjar ett konstant flöde av universell och ovillkorlig kärlek. Den hjälper läka relationer där man tenderar att fokusera på problemen snarare än lösningarna och kan med fördel användas i kärleksrelaterade kristallnät.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.