• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Botryoidal druvagat, naturliga kluster

  • 399 kr

I lager
Dela

Rå stenar av lila Druvagat som är en variant av kalcedon. Druvagat har fått sitt namn för att den har väldigt tydlig druvliknande s.k. ”Botryoidal” form och kallas därför också Botryoidal agat och lila agat/kalcedon.

Nyckelord

Drömarbete, andligt uppvaknande, möjligheter och intuitivt arbete.

Information

Druvagat är en sten för drömmar, intuition och lyx. Den hjälper till vid andligt uppvaknande och skyddar på resan mot uppvaknandet. Den hjälper dig att vara i ständig kontakt med din andliga källa. En sten som står för oändliga möjligheter.

Användning

Använd den för att tänka ”utanför lådan” och för att hitta andra sätt eller alternativ att lösa ett problem på. Meditera med den för att hitta nya vägar och möjligheter. 

Mer information

Chakra: Krona.

Egenskap: Drömarbete, andligt uppvaknande, intuitivt arbete.

Affirmation: Jag är upplyst, uppkopplad och medveten i allt jag gör.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Egentligen både direkt och indirekt men vi rekommenderar endast indirekt metod på grund av formen då den är svår att rengöra helt.

Druvagat är en sten för drömmar, intuition och lyx. Den hjälper till andligt uppvaknande och skyddar resan mot uppvaknandet. Den hjälper dig vara i ständig kontakt med din andliga källa.

Den hjälper dig att omvandla negativa tankar eller övertygelser genom att väcka din medvetenhet om det oändliga tjattret som pågår i ditt huvud. Det är en sten för obegränsade möjligheter. Använd den för att tänka ”utanför lådan” och hitta andra sätt att lösa ett problem och hitta andra alternativ.

Det är en bra sten vid drömarbete genom att den förstärker drömtillståndet och hjälper din minnas drömmarna och att intuitivt tolka dem.

Druvagat hjälper dig hålla dig i ett ”uppkopplat” tillstånd och skyddar dig mot negativa energier som kan störa din aura. Det är en bra sten att ge till kristallbarn (s.k. Indigobarn) som är i början av sin resa eftersom den hjälper barnet bemästra sin förmåga och att skydda mot oönskade spirituella intrång.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.