• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Botryoidal druvagat, naturliga kluster

  • 859 kr

I lager
Dela

Rå stenar av lila Druvagat som är en variant av kalcedon. Druvagat har fått sitt namn för att den har väldigt tydlig druvliknande s.k. ”Botryoidal” form och kallas därför också Botryoidal agat och lila agat/kalcedon.

Information om Botryoidal druvagat ♡
Druvagat lär vara en sten för drömmar, intuition och lyx. Den sägs hjälpa till vid andligt uppvaknande och där den även skyddar under uppvaknadetsresa. Den lär hjälpa dig att vara i ständig kontakt med din andliga källa. Druvagat lär vara en magisk och underbar sten som sägs stå för oändliga möjligheter.

Egenskaper hos Druvagat
♡ Lär vara en sten för drömmar och ökad intuition
♡ Sägs ge oändliga möjligheter
♡ Lär hjälpa till vid andligt uppvaknande 

Användningsområde för Druvagat
Lär kunna användas för att tänka ”utanför lådan” och för att hitta andra sätt eller alternativ att lösa problem på. Att meditera med den lär hjälpa dig att hitta nya vägar och möjligheter, men också öka ett andligt uppvaknande. 

Chakra: Kronchakra

Egenskaper: Drömarbete, andligt uppvaknande och intuitivt arbete.

Affirmation: "Jag är upplyst, uppkopplad och medveten i allt jag gör".

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Egentligen kan stenen användas både direkt och indirekt, men vi rekommenderar endast indirekt metod på grund av dess form. Då den kan vara svår att rengöra helt.

Druvagat lär hjälpa dig att omvandla negativa tankar eller övertygelser genom att väcka din medvetenhet om det oändliga “tjatter” som kan pågå i ditt huvud. Det sägs vara en bra sten vid drömarbete genom att den lär förstärka drömtillstånd och hjälper dig minnas drömmarna men även att intuitivt tolka dem. Druvagat sägs hjälpa dig att hålla dig i ett ”uppkopplat” tillstånd och skyddar dig mot negativa energier som kan störa din aura. Det lär vara en bra sten att ge till kristallbarn (s.k. Indigobarn) som är i början av sin resa eftersom den sägs hjälpa barnet bemästra sin förmåga och skydda mot oönskade spirituella intrång.

Ladda & rena din Botryoidal druvagat ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus och på en selenitplatta.
Du kan rena din druvagat med hjälp av rökelse och ljud. 

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera.