• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Agat, touchstone

  • 229 kr

I lager
Dela


Polerad touchstone av agat. Kallas också meditationssten och handsten. Agat finns i många olika varianter, dessa har en fin neutral färg och skiftar i toner från helt vitt till cognacsbruna.  

Information om Agat ♡
Agat lär balansera och skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne. Den sägs rena och stabilisera auran och där den även kan eliminera negativa energier. Agat sägs även kunna förbättra din koncentrations- och uppfattningsförmåga. Där den kan lugna inre sår och spänningar i kroppen, samt sägs skapa en känsla av trygghet. Vilken dröm kristall!

Egenskaper hos Agat
♡ Sägs skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier

Användningsområde för Agat

Agat är en stor favorit hos oss på Kristallakademin, och där de finns närvarande under stora delarna av dagen. Agat sägs skapa sinnesro och förbättra koncentrationen och är därför lika användbar under meditation som intill skrivbordet för arbete och studier. Att bära agat med sig under dagen sägs skapa en trygg, harmonisk och lugn tillvaro. Dessa underbara touchstones av agat är dessutom magiska att använda under meditation och ritualer, då de är perfekta att ha i handen.

Ladda & rena din Agat ☾

Du kan ladda din agat i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din underbara agat med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten.


*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.