• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Adventskalender med kristaller

  • 1 200 kr
  • 899 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Vår alldeles egna adventskalender för 2020 fylld av magiska kristaller. En unik kristallkalender fylld med handplockade stenar som vi lagt undan för just detta under hela året! 

När du köper vår kalender får du också ett mejl med nedladdningsbara pdf-filer med beskrivning på varje sten. Vi har självklart numrerat även dessa så att vi inte avslöjar vilken kristall du kommer att få förrän du väljer att öppna luckan och mejlet med filen. Det blir på sätt och vis två kalendrar i en. Bilderna visar ett exempel på vad en kalender kan innehålla.

Vad är skillnaden mellan de olika varianterna? 
Det skiljer väldigt lite mellan kalendrarna men vissa kristaller har vi inte lyckats få tag på i tillräckligt stort antal och i den kvalitet vi önskar och därför har vi skapat olika varianter för att du ska få rätt filer med din kalender. Kvalitet och prisnivå är densamma för samtliga kalendrar, det är endast innehållet i vissa av luckorna som skiljer.

Adventskalenderrns mått ca. 19 x 25 x 3 cm. 

Kristallernas mått* ca. 2-3,5 cm

Du får: 

  • 1 naturfärgad kalender med guldtryck
  • 24 handplockade kristaller (trumlade)
  • 24 numrerade pdf-filer med beskrivning till varje kristall

Kalendern är tillverkad av återvunnen fiber från hållbara källor, tryckt med giftfritt bläck och vattenbaserad beläggning. Livsmedelssäkrad och återvinningsbar. Den har flikar bak som kan fällas ut så att den kan stå upp

*Vissa stenar kan vara något mindre. Måtten är därför ungefärliga.