Kristaller för hemmets alla rum

Ett hem ska vara en trygghetszon där man kan slappna av och vara sig själv och där man känner sig fullkomligt trygg. Det finns en mängd olika stenar som hjälper dig få en skönare atmosfär i hemmet och som skyddar de som bor där och jag har satt ihop en lista rum för rum med kristaller jag själv använder i de olika rummen i mitt hem. Vissa kristaller är passar i samtliga rum och det är rosenkvarts och ametist och de kan man gärna kombinera med en kristall som eliminerar negativ energi och som skyddar mot strålningen från all elektronik man har hemma. Läs gärna detta blogginlägg om du vill veta mer om hur du skyddar dig: Kristaller som skyddar dig mot ems

Börja gärna med att ruta in hemmet med svarta turmaliner för att skapa ett skyddande pyramidliknande energifält över bostaden. Hur du gör det kan du se i denna video:

Kristaller i hemmet – rum för rum

Här går jag igenom olika förslag på kristaller som passar i hemmets olika rum och varför de gör det.

I hallen

Selenit vid ytterdörren för att bjuda in andevärldens beskydd. Svart turmalin skyddar mot oönskade energier utifrån. Du kan också bjuda in välstånd genom att lägga jade och pyrit på hallbordet, gärna tillsammans med citrin också.

I sovrummet

Ametist ger balans och en bättre sömn, mossagat stillar mardrömmar, hematit i sängens fotände som jordar och ger en lugn sömn, shungit och/eller svart turmalin som skydd mot strålning utifrån. Se denna video för fler tips:

I barnrummet

Rosenkvarts ger en kärleksfull miljö, ametist ger en lugn och läkande atmosfär, celestit ger änglarnas beskydd och skapar en harmonisk atmosfär, shungit skyddar mot strålning och