• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Träplatta med livets blomma och metatrons kub

  • 449 kr
  • 359 kr

Träplatta av björk med bränt mönster av livets blomma med Metatrons kub. Lämplig som underlag för kristallnät.


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Träplatta av björk med bränt mönster av livets blomma med Metatrons kub. Lämplig som underlag för kristallnät.

Mått ca. 23 cm

Livets blomma är nog den geometriska form som de flesta förknippar med kristallnät. Är du osäker på vilken geometrisk mall du ska använda så kan du alltid använda Livets Blomma.

Det är en ”universell” form som alltid blir ”rätt”. Livets blomma är balanserande och i den hittar man stort sett alla andra geometriska former, Cirkeln, Vesica Piscis, Borromeiska Ringarna, Treenighet, Livets Frö och till och med Metatrons Kub.

Formen representerar den numerologiska vibrationen hos siffran 6 och 13.

Den här har ett förstärkt mönster av Metatrons kub som har en stark anknytning till ärkeängeln Metatron och representerar kunskap. Formen används när du behöver hjälp av Ärkeängeln Metatron i syften som gäller .

Används i alla syften men i synnerhet för balans, harmoni, förnyelse, kreativitet, manifestering, självinsikt, självförtroende, självkänsla, skapande, rening, beskydd, visdom, spiritualitet, esoterisk kunskap och i universella syften samt i frågor som gäller Akashakrönikan och kontakt med andra dimensioner och världar.