• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Manifesteringskit

  • 299 kr

I lager
Dela

Manifesteringskristall från Brasilien med folder som beskriver hur du utför en manifesteringsritual. 

Att manifestera innebär att få saker att hända. För att manifestera en önskan kan du använda dig av visualisering, känslor, tankar, affirmationer och till med kristaller för att göra den till verklighet! Kort sagt kan manifestation definieras som att omvandla drömmar till verklighet.  

Du behöver alltså först veta vad det är du vill för att kunna fråga universum om det, sedan tro på att det är på väg och tillslut - ta emot önskan när den uppenbarar sig!

För att påbörja den här processen och för att lagen om attraktion ska fungera till sin fullo behöver du öva på att styra din energi. Manifesteringen kommer i rullning när energin du sänder ut är densamma som energin för din önskan. Ett tydligt exempel på detta är önskan om att dra till sig en ny kärlekspartner. För att attrahera denna kärlek behöver du känna kärlek till dig själv, och på så sätt sänder du ut samma vibrationsfrekvens! Du behöver också ställa dig frågan; Kan jag föreställa mig själv i en ny kärleksrelation? Det är viktigt att du ser dig själv i det du vill manifestera för att lyckas.

Du får

  • 1 st naturlig kristall av Klar Kvarts
  • 1 st A6 folder med beskrivning
  • 1 st pdf med kristallens egenskaper (på mejl)

Nyckelord

Healing, kraft, klarhet, manifestering och kontakt med andevärlden.

Information

Bergkristall (klar kvarts) är en av de mest användbara kristaller som finns och en utmärkt helare för alla ändamål. Den förstärker helande energi och stimulerar samtliga chakra. Kristallen är känslomässigt neutral och förstärker det sinnestillstånd man har för stunden.

Användning

Använd den när du vill förstärka något i ditt liv och få större kontakt med ditt högre Jag eller andevärlden. Perfekt för användning i kristallnät och för manifestering av en önskan.

Mer information

Chakra: Samtliga

Egenskap: kraft, klarhet och kvinnlig/manlig energi.

Affirmation: Jag är synkroniserad med universums energi och medveten om tankens kraft.

Harmonierar med: Alla kristaller men i synnerhet andekvarts, moldavit, tektit, selenit, turkos samt alla former av kvarts.

Kristallnät: Sökare (Tri-/hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt.

Klar kvarts (Bergkristall) är en av de mest användbara kristaller som finns. Det är en utmärkt allmänhelare för alla ändamål. Det förstärker helande energi och används för att utföra diagnostisk läkning.

Klar kvarts ger klarhet på alla nivåer och är mycket användbar när man vill kommunicera med t.ex. sina guider och den förstärker mediala förmågor. Den stimulerar samtliga chakra och för både kropp och sinne mot ett upplyst tillstånd.

Kvarts är särskilt effektiv för att lindra kronisk trötthet, artrit, benskador, depression, diabetes, fibromyalgi och tarmproblem för att nämna några. Den stärker både mental och fysisk energi, uthållighet och fysisk styrka.

Klar kvarts är känslomässigt neutral och förstärker det sinnestillstånd man har för stunden vilket kan vara bra att veta. Du bör därför vara extra uppmärksam på dina tankar eftersom det du sänder ut förmedlas av klar kvarts, både på gott och ont.

Använd denna sten när du vill förstärka något i ditt liv, när du vill få kontakt med andevärlden eller skapa en länk till andra världar och när du vill förstärka kontakten med ditt högre jag, din själ. Perfekt för användning i kristallnät och för manifestering av en önskan.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm. Naturliga kristaller är fulla av defekter vilket vi ser som en del av charmen med dem, detta innebär att de kan vara kantstötta och ha sprickor.

Dessa är fantastiska affirmationskristaller och det är en sådan Gitte använder i denna video: