• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Gyllene Triangeln

Inför World Healing Day lämnar vi 20% rabatt på kristallerna du behöver för att kunna bidra med healing, kärlek och harmoni till vår planet; Ametist, Rosenkvarts och Bergkristall.

Ange rabattkod >> GOLDEN << i kassan så dras rabatten av*

Mer om Gyllene Triangeln

I slutet på denna månad (25 april) har vi World Healing Day och detta firar vi hela månaden med 20% rabatt på kristallerna du behöver för att kunna bidra med healing, kärlek och harmoni till vår planet; Ametist, Rosenkvarts och Bergkristall.

Gyllene triangeln (golden triangle) är en symbolisk triangel som skapas när man sammanför ametist, rosenkvarts och bergkristall vars energi tillsammans kompletterar varandra och balanserar energiflödet på ett optimalt sätt. De tre bildar tillsammans en energimässig triangel som stärker kraften i den intention man lägger i stenarna. Man kan säga att kraften i alla tre tillsammans blir starkare än vad kraften från var och en ger, lite som om summan av 1+1+1 skulle bli 9 (som för övrigt är delbart med 3)

Ametist är helarens kristall som hjälper till att skapa balans i både kropp och själ. Den hjälper till avslappning och lär lätta på stress och spänningar. ★ Rosenkvarts skänker kärlek, fred och harmoni. Den öppnar vårt hjärtchakra och hjälper även den mest bittra att våga öppna upp sig för att ta emot kärlekens vibrationer. ★ Bergkristall aktiverar och hjälper sin omgivning att hålla en ren och helande frekvens. Den hjälper oss att sända healing och intentioner över långa distanser utan att budskapet förvrängs på vägen.  

Ange rabattkod >> GOLDEN << i kassan så dras rabatten av

*Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och gäller till och med 30 april 2021 så långt lagret räcker.