• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Champagne Aura Kvartskluster

  • 169 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Naturliga kristaller av Champagne Aura kvarts. Champagne Aura kallas också Smoky Aura. 

Nyckelord

Transformation, konfliktlösning, sammanlänkar logik med magkänsla.

Information

Champagne aura har en mycket hög energi som länkar navelchakrat till kronchakrat och aktiverar chakrana däremellan. Den hjälper till att förverkliga högre andliga idéer till fysisk verklighet. Hjälper även vid konfliktlösning med att hitta den bästa möjliga lösningen.

Användning

Den är ett fantastiskt meditationsverktyg i synnerhet om du vill meditera över frågor där ditt logiska sinne, ditt hjärta eller din magkänsla ger olika budskap.

Mer information

Primärt chakra: Navelchakra

Sekundärt chakra: Baschakra 

Champagne Aura är klara kvartskristaller som exponerats för ånga med en mix av äkta guld och Indium vid mycket hög temperatur vilket gör att ädelatomerna smälter in i kristallens yta. Detta skapar en härligt solgul nyans med iriserande effekt.

Dessa kristaller har handplockats av min leverantör som sedan låtit dem ytbehandlas omsorgsfullt av en äldre herre i USA som förädlat tekniken. Mycket vackra med fantastisk lyster!

Kristallen har en mycket hög energi och länkar navelchakrat till kronchakrat och aktiverar chakrana däremellan. Den hjälper till att förverkliga högre andliga idéer till fysisk verklighet.

De är fantastiska meditationsverktyg i synnerhet om du vill meditera över frågor där ditt logiska sinne, ditt hjärta eller din magkänsla ger olika budskap. Den hjälper också vid konfliktlösning och hjälper dig se saker ur olika perspektiv för att hitta den bästa lösningen.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.