★ JUST NU GER VI BORT EN BORNIT + INFOKORT MED VARJE BESTÄLLNING SÅ LÅNGT LAGRET RÄCKER ★ ★ Just nu ger vi bort en Borit + infokort med varje beställning så långt lagret räcker ★

Medial rådgivning

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss? 

Vi planerar nu att utöka vår verksamhet med en telefonlinje, sk. tarot-/mediumlinje och söker dig som vill jobba lite extra hemifrån som medial rådgivare.

Du är:

25 år eller äldre, medial, klarseende och har en unik förmåga att se bortom det uppenbara och vill vägleda människor med din gåva.

Du kanske spår i kort, runor, kristaller, kaffekopp, astrologi, med hjälp av andar eller så bara "ser" du.

Du arbetar hemifrån och bestämmer själv när du vill jobba och hur mycket. Tjänsten är prestationsbaserad och du får betalt för den tid du jobbar. Du bestämmer själv om du vill jobba vardagar, helg eller/och kvällar.

Vi lägger stor vikt vid personlighet eftersom vi är ett litet bolag där vi alla är delaktiga i verksamhetens olika områden. Vi söker minst 10 personer och vi kommer att testa din förmåga innan antagning.

Skriv till oss och berätta om dig själv och vad du kan erbjuda.

Telefonlinjen beräknas lanseras 1 oktober och vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan.

Mejla oss eller sök via Indeed

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via kommentarsfältet. 

juli 27, 2022

Hej!
Jag skulle mer än gärna vilja arbeta hos er,
Jag är medial sen barnsben , är häxa sen barnbaen , är certifierad i många healingar . spår i kort får varsel när något ska hända känner på mig saker och ting så händer det,. Hör gärna av er så kan jag berätta mera
MVH Katarina

Katarina
juli 18, 2022

Hej!
Jag skulle vilja jobba hos er på eran spå linje.
Jag har jobbat med detta förut.. Men slutade för studier..
Jag är utbildad Medium ,shamansk Master healingterapeut , prästinna, Healare, naturterapeut, änglaterapeut ,djurkommunikatör o healare , samtalsterapeut..
Hör av er så berättar jag mer.
Mvh Camilla Berggren

Camilla Berggren

Lämna en kommentar