★ FRI FRAKT ÖVER 499 KR, ANNARS 49 KR INOM SVERIGE ★ ★ Fri frakt över 499 kr, annars 49 kr inom Sverige ★

Kristaller

Turmalin

Turmalin

Turmalin är en grupp mineraler där man bland annat finner svart turmalin, grön turmalin, röd och rosa turmalin (som också kallas för Rubellit).

Information om Svart Turmalin ♡
Svart turmalin lär vara en utmärkt jordningskristall. De sägs lugna panikattacker, särskilt de som orsakas av mörka och trånga utrymmen men kan även lugna de attacker som kan ske i sammanband med tandläkar- och läkarbesök. Lär även skydda mot elektromagnetisk smog och strålning samt skydda mot negativ energi och människor som dränerar dig.

Egenskaper för Svart Turmalin
♡ Lär ha jordande energier och verka lugnande
♡ Kan omvandla energier såsom negativa till positiva
♡ Sägs ge skydd mot elektromagnetisk strålning

Användningsområde för Svart Turmalin
Då den sägs stå emot och skydda dig från negativa energier och människor som lätt dränerar din energi kan den med fördel bäras med dig under dagen. Den lär även ge skydd i ditt hem. Du kan placera en svart turmalin i vardera hörn i bostadens/rummets fyra ytterhörn. De går även att gräva ner utanför husets ytterhörnsväggar. På detta sätt lär de skapa en skyddande barriär inom hörnen.

Information om Grön Turmalin ♡
Grön turmalin lär attrahera överflöd, lycka, framgång och välstånd. De sägs öka kreativiteten och kan vara användbar när man vill manifestera mål. Stenen lär bära på växtrikets energi, vilket sägs bidra till läkning av - och stärka växtligheten i trädgården samt kontakt med de som bor där.

Egenskaper för Grön Turmalin
♡ Lär attrahera överflöd, lycka, framgång och välstånd
♡ Sägs öka kreativiteten och måluppfyllelse
♡ Kan stärka växtligheten

Användningsområde för Grön Turmalin
Då dess egenskaper lär skapa och attrahera lycka, kreativitet och stärka växtlighet kan de till exempel användas i magipåsar, gärna tillsammans med örter då kristallen kan stärka örternas verkan. De sägs även fungera väl i kristallnät för överflöd i olika former.

Information om Rubellit ♡
Rubellit lär ge kraft att bryta sig loss från destruktiva relationer och kan sedan ge känslomässigt stöd under övergångsperioden, när man lär sig att leva fri från det som inte längre tjänar. Det sägs vara en mycket positiv kristall som kan ge styrka och som lär öppna för andra perspektiv.

Egenskaper hos Rubellit
♡ Sägs öppna upp för kärlek
♡ Lär ge kraft att bryta sig loss från destruktiva relationer
♡ Kan ge känslomässig balans
♡ Lär ge stöttning vid trauma

Användningsområde för Rubellit
Lär kunna användas för att få känslomässig läkning från tidigare upplevelser och kan öppna upp för att våga öppna sig för kärlek och tillit igen. De sägs även passa i kristallnät och kan bäras med dig under längre perioder.

Ladda & rena Turmalin ☾
Du kan ladda turmalin i månens ljus (sägs vara extra kraftfullt vid fullmåne), på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena turmalin med hjälp av rökelse, ljud och i salt och jord.

Du hittar Turmalin här

Läs gärna mer om dessa magiska stenar på respektive produkt.